Ei jaksa piirtää, joten kirjoittaa. Oli joku ihan mahtava viikonloppu, vaikka olin ihan yksikseni.

Perjantai-iltana Aku-täti käväisi katsomassa Turun teatterissa Bertolt Brechtin Kaukaasialaisen liitupiirin. Se oli ihana. Jos teillä vaan on rahaa ja mahdollisuutta, suosittelen suuresti! Kunnollinen, koskettava tarina, upeat lavasteet ja tosi toimiva puvustus. Ja mahtavia näyttelijöitä, varsinkin eräs, jolla oli monta roolia. Tosi ilmeikkäitä kaikkineen.

Tarinahan sijoittuu Gruusiaan joskus kauan sitten, kun erään pikkukylän kuvernööri murhataan, ja kuvernöörin vaimo jättää paetessaan lapsensa jälkeensä. Talon piikatyttö sitten pelastaa lapsen ja lähtee viemään sitä vuorille sotilailta turvaan, samalla kaivaten sotaan joutunutta sulhastaan...

Ja mun vieressäni istui sellainen täti-ihminen, joka oli myös tullut yksinään teatteriin, ja sen kanssa oli hauska jutella. Se kuulemma käy tosi paljon teatterissa, eikä niin välitä vaikka tarina olisi huono, vaan katselee enemmän pukuja ja lavasteita.

Voi kun ois itselläkin varaa käydä useammin teatterissa, rrrrrakastan teatteria. Se on niin erilaista kuin elokuvat, paljon yksinkertaisempaa, mutta silti, tai ehkä juuri siksi, tosi vangitsevaa.

Jajaja eilen siivosin koko kämppäni, kuusi tuntia yhteensä, söin vaan välissä. Oli niin hyvä olo, kun sain valmiiksi, ja niin hyvä tuoksu ja kaikki. Ja jos kaikki ihmiset tamppais mattonsa edes kahdesti kuussa, kuntosaleja ei tarvittais. Kunniaa hyötyliikunnalle!

Ja tänään, oi, lähdin kymmenen maissa ulos ja seikkailin yli kahteentoista. Ihana kevätaurinko (joka nyt on jo piiloiutunut pilven). Ensin kiipeilin vartiovuorella, herrajjestas siellä oli jäistä, ylöspäin meno oli aika hirvittävää, mutta alas oli hauska tulla perseliukua. Ja ihmiset katseli kateina kun ei itse kehtaa. Sitten kävelin vielä joen vartta pitemmälle kuin olen kertaakaan mennyt, menin Förillä joen yli (muuten ekaa kertaa ikinä, sekin oli kivaa ♥) ja tepsuttelin takaisin. Pienet ilot on parhaita, niistä saatu hyvä mieli kestää pitkään.

Ja sitten sain vielä aikaiseksi laittaa nukketarina osa kahden nettiin ja tehdä Hartsikannankin. Olen ahkera.

Ja koko viikonlopun radiosta on tullut niin hyviä musiikkiohjelmia, ettei mitään rajaa. Olkoon vaan YleSuomi mummokanava, minä oon sitten mummo, mutta se on paras radioasema.

Rakkaudella,

Aku-täti