Käsittämätöntä, kuinka pilvinenkin päivä muuttuu valoisammaksi, ja ennakkotehtävien nakuttelu tuntuu mielekkäämmältä, kun sain aikaiseksi komentaa cd-soittimen pyörittämään Melnitsan levyä. Tämäkin ihanuus olisi jäänyt kuulematta ilman Tessua. ♥ En minä sanoja ymmärrä kuin yksittäisiä sieltä täältä, mutta melodiasta tulee hyvä olo.

Ja koska näihin ennakkotehtäviin tarvitaan kuvia korsetista(kin), ja niitä tässä käsittelen, laitetaan tännekin pari esille, vihdoin. Käsityöblogiksi tämä on kovaa vauhtia muuttumassa, mutta ei se mitään. ^^

1379630.jpg
Semmoinen se on sisäpuoleltaan, tummanvihreää puuvillasatiinia.

1379640.jpg
Ja tältä se näyttää päällä. Nyöritys ei ole ihan oikein, koska laitoin itse. Takanyöritys oli tässä kohtaa epäsymmetrinen, mistä syystä etupuolikaan ei mennyt kunnolla kiinni. Päällikangas on tummanvihreää puuvillasamettia, nyöritysaukoissa mustaa napinläpisilkkiä (100% pölyesteriä), ja kanttaus mustaa satiinikanttinauhaa.

Kunnon tissiherutus tässäkin...heheh.

Ehkä tässä, pidemmälle ennakkotehtäväilyssä päästyäni, naputtelen hiukan lisää ja esittelen vielä yhden villapaidan ja rakkaan tähtihameeni.

Rakkaudella, Aku-täti