Kolmen ihmisen yliviisastumista tulikin sitte eilen juhlittua vähän pidemmänkin kaavan mukaan. Ihanaa nähdä rakkaita mussukoita niin kovin kauniina ja älykkäinä. ^_^ Mutta älkää pienet pelätkö, se viisauden tunne menee äkkiä ohi.

Hannan juhlat olivat kovin "tunnen sut mutta kuka oot"-aiset, Rossun juhlat puolestaan tortillaisat ja kuulemma isoisän järkytysmäiset (no mähän kielsin avaamasta sitä pakettia ennen kuin olit itseksesi, geez) ja Joelin juhlat Singstareisat. Jos totta puhutaan, mä aloin himoita sitä pc-versiota...kun osaan muutenkin laulaa niin hyvin.

Jatkot puolestaan... Hmm, tissejä ja perseitä tuli hiplailtua, eikä mun siis pitänyt nauttia alkoholia. Noh, krapulalta vältyttiin, tequila ei vaan sovi mulle ja sain siitä taas migreenin. Oikeastaan oli aika hauskaa. Noin rankka juhliminen alkaa vain käydä kunnon päälle, kun on näin vanha ja raihnainen, olin jo ihan tyytyväinen kun isä haki mut yhdeltä kotiin.

Jossain vaiheessa pitäisi ottaa kuva tuosta uusimmasta ompeluksestani, kellohameesta, ja laittaa tänne.

Juu, ja isosti, suuresti ja pehmoisesti onnea, menestystä ja monia armorikkaita vuosia jok'ikiselle uudelle ylioppilaalle!

Rakkaudella,
Aku-täti