Luonnosteluhetket ovat mielenkiintoisia.

Tänäänkin istuin vain pöydän ääreen ja aloin raapustaa oikeastaan mitään ajattelematta. Lopputulos: vedessä kelluva (ehkä hukkunut) alaston nainen. Mitähän tämä sitten kertoo allekirjoittaneen alitajunnasta?

Olen kuullut joidenkin ihmisten vihaavan ilmaisua allekirjoittanut. Pitää ruveta käyttämään sitä enemmän.

Ja viime yönä näin oudon unen. Siinä oli partiolaisia, kaupungille pääsemätön Joel, Johnny Depp joka halusi raiskata miehen, toinen mies joka katkoi ihmisiltä päitä ja lopussa iso räjähdys/tulipalo, jonka Depp aiheutti. Mitähän SE sitten kertoo Aku-tätösen ajatusmaailmasta?

Kolmetoista (Thirteen) oli hirvittävän kamala elokuva. Istuin paskajäykkänä kun katsoin sen iltapäivällä yksinäni, vuoronperään teki mieli itkeä ja oksentaa. En ymmärrä, miten Hymypojasta aikoinaan nousi sellainen kohu, se oli yksinomaan tylsä "jaaha"-elokuva. Suomalaiset eivät vain osaa. Huh.

Ja tänään, kun vihdoin olen saanut pänttäämiseni siihen vaiheseen, että voisin ryhtyä tekemään vanhoja pääsykoetehtäviä, rakas paska tulostimenrämäni päättää jumittua tulostettuaan 8 23:sta aineistosivusta. Vielä siis 15 sivua aineistoa ja 16 sivua tehtäviä tulostamatta. Hakkasin sitä perkelettä, huusin sille, rämpytin nappeja ja taisin potkaista hyllyänikin, mutta se ei tulosta. Uusi, kelvollisen laatuinen tulostin/skanneri maksaisi siinä 60 euroa...tiedän tilillä olevan varmasti yli 3000 euroa ja ensi kesän tuovan vajaa 2000 miinus verot...ehkä mulla ois varaa uuteen tulostimeen. ^_^;;;;

"Chickens are cool, aren't they?"

Rakkaudella,
Aku-täti