Eijan ja Iiron tuparit eilen.♥

Meno oli paitsi tupareisaa, myös saunaisaa, toogabileisää, makkaraisaa, tietokoneisaa, PS2:eisaa, Kristaisaa, Villeisää, kasaisaa, korsetteisaa, sipsesää, kauppaisaa ja onneksi vain vähäisissä määrin alkoholeisaa.

Voin vakuuttaa, ettei kukaan ole koskaan pelannut Guitar Hero:ta yhtä hyvin kuin minä! \o/ Pownasin kaikki ultimatiivisella surkeudellani. Mutta kaikki johtuu luonnollisesti liian paksusta kitaran kaulasta, mistäs muustakaan... Taidan silti pitäytyä tanssimattoilussa.

Unohdin mainita kameraisan.

Neljän ruusun Popmuseo on mieletön levy.

Sanon noin joka toisesta ostamastani levystä.

Löysin muuten kaappini pohjalta noin kokoa XL olevan kauluspaidan, jonka olen joskus värjännyt mustaksi. Se on luonnollisesti aivan liian väljä, ja napit ovat ruman ruskeat, mutta pienellä muokkaamisella voisin saada siitä hauskan paitamekon. Ainakin lähden Krympkraatarin puotiin ostamaan niitä ihania värikkäitä nappeja, joita siellä muutama viikko sitten ihailin. Siellä oli myös kivoja jättinappeja, voisin rohmuta samalla niitä ja käyttää koristeeksi "johonkin".

Serkkutyttö, kymmenen vuotta vanhempi ja käsityöalalle suuntautunut, juuri varoitteli keräämästä liikaa noita ihania tarvikkeita... ^_^;;;;

Ehkä tässä tämän päivän anti. Oli kivaa tupareissa, kiitos Eija ja Iiro. ♥

Rakkadella,
Aku-täti