Ompeluksia taas esitellä mahdollisesti voisin.

Eilen valmistui vihdoin korsetti numero kaksi. Siitä on vasta yksi kuva, mutta otan myöhemmin lisää. Vyötäröä tuo kaventaa noin 5 cm, enkä tällä hetkellä enempää kaipaakaan. Jos innostus tästä kasvaa, voin ehkä edetä noin -15 cm korsettiin, mutta juuri nyt se tuntuu hullulta jatukselta.

Päällikangas on Jättirätin "kilo kympillä" -alennuskorin liituraitaa, vahingossa löytynyt. Alunperin ajattelin pallokuosia, 50-luvun henkeä. Vuoriksi purin ala-asteella tehdyt keinokuituiset, siniharmaat housut. Luut jälleen kerran Oldravenista tilattua synteettistä valaanluuta ja nyöri saman kaupan valkoista puuvillanyöriä. Myös 26 cm plansetti, jonka paikalleen saaminen oli aikamoista kokeilua kokemattomalle, on Oldravenista. Yläreunaan nappasin mustaa jämäpitsiä.

Tämän kanssa päästiin siis aika halvalla. ^_^

1541435.jpg


Lisäksi pikkusiskolle suunnittelin ja surauttelin kevätjuhlahameen. Tehty mustasta Eurokankaan pellavafarkusta, oikealla sivulla piilovetoketju.

Ensin suunnitelma-arkki, jos jotakuta kiinnostaa työn kulku, sitten itse hame.

1541456.jpg

1541443.jpg

Valitettavasti kangas hieman kiiltää tässä kuvassa, joten väri ei ole ihan todellinen.

Hameen kanssa puetaan sitten tuo kuvassa osittain näkyvä liivi ja punainen kauluspaita. Mallista tuli aika kiva, koska se ei turhaan korosta siskon pyöreähköjä muotoja, mutta antaa kuitenkin liikkumavapauden levenevässä helmassa. Ja noita sukkia sen kera ei kyllä pueta. :O


Rakkaudella,
Aku-täti